Make your own free website on Tripod.com
Héé halloooo (Twentse oooo) rowans/sherpa's/ouders (hehehe)/rest. Hier staan ze dan weer, de foto's.  Zaterdag 19 februari 2000. Wat staat er op het programma? Toneelstukjes en primitief koken. Genoeg leuke dingen te beleven en wederom genoeg leuke dingen om sappige foto's van te maken. Enjoy this page en beleef deze zaterdag weer opnieuw!
Nou, dawast wel. Wederom lage kwaliteit foto's om alles redelijk snel te houden, dus moeje maar zien of je nog wat herkent. Ook weer geen bijzonder pagina, want ik was weer druk druk druk deze week.
Groet'n enzo en have fun zaterdag met 't zwem'n hè en tot de 1e pw-dag.
Simon 
Bin ie d'r kloar veur?
 
 
Leendert als Manneke Pis
De Duiters Maarten en Cindy met heel erg veel bier
Hans als bobby
Leendert trapte de introductie van de patrouille wedestrijden af met het nadoen van Manneke Pis. Wat heeft 'ie nou eigenlijk in z'n hand? Maarten en Cindy als twee Duitsers met heel erg veel bier. Of was deze foto nou van na de opkomst, gewoon even gezellig bijpraten? Hans als een Engelse bobby. Leendert probeert 'm om te duwen, maar Hans bleek hier toch aardig tegen bestand. Raar geweer trouwens! Nieuw? Nee Polen!
X benige Schotten. Rob en Gerwin
Schotten die moonen
Italiaanse jongen -Jan-probeert vrouw -Ilse- aan de haak te slaan
Schotten die een dansje doen. Rob en Gerwin konden er aardig wat van. Alleen die x benen, deden ze dat nou expres of ging dat vanzelf? Hmmz, Schotten dragen dus echt geen onderbroek. Yeg..... Hmm moonen, jaja.... rare kont heb je Rob, een beetje scheef enzo. Italiaanse gebruiken in Rijssen, Jan probeert Ilse op een toch wel ongebruikelijke wijze te verleiden met een roos en een smeekbede.
Ruzie om de vrouw
Sinterklaas
Johan en vuurtje stoken.
Italiaanse Stijn probeert Italiaanse Ilse te krijgen, door Italiaanse Jan te verslaan. Een en al Italiaanse romance op de blokhut Sinterklaas werd aangevallen (of liet zich aanvallen) door deze gevaarlijke stier. Wie was die stier nou? Nick??? ohhhh.... ja.... dus.... Johan voelde zich weer even kind. Lekker met vuur spelen blijft toch altijd leuk. Niemand kijkt, geen sherrows in de buurt.... 
Nick en Leendert bij de voorbereiding van de toneelstukjes
Fluitende Ilse
Jeroen
Nick met z'n verroeste schaat. je moet 'm eens beter invetten, want anders wordt het niet wat. Leendert staat op één been met de vlag om z'n nek. Ilse fluit een deuntje van Ilse (hehehe). Ze wilde niet op de foto en had dus ook lekker niks door toen ik deze foto maakte. Jeroen was wat aan het lezen aan de bar. Ik weet eigenlijk ook niks meer te vertellen hierover.
Primitief koken
*smack*
Gert Jan stoned
Gezellie, primitief koken. Jammer dat het niet zo mooi weer was en dat de hamburgers binnen werden gebakken. Deze foto heb ik een beetje heel erg onduidelijk gemaakt, zodat je niemand herkent. Nu lijkt het net een vingerafdruk. Maar zo onschuldig was het niet! Bijna vergeten, maar toch nog. De junk van de rsa afdeling. Gert Jan vertegenwoordigde bij de toneelstukjes Nederland. Duidelijk dus.
24th of february 2000